SEM 2018 dag 5

Een hele goede dag lieve lezers! Vandaag was een mega spannende en leuke dag! 

 

De ochtend begon weer vroeg, omdat we in de rij moesten met onze auto. Om acht uur zaten we al in het zonnetje tussen de andere auto's. De track ging open voor onze categorie om twaalf uur. We gingen vandaag onze tweede poging gebruiken om een score neer te zetten. 

 

Na al het wachten en sleutelen was het al twaalf uur geweest. Emma werd in haar pak gehesen. Ze stond klaar om de auto in te gaan. Het was zo ver, ze ging de track op en de rest van het team stond vol spanning langs de kant te kijken. Ze was aan de telefoon met Lucas en vol moed reed ze weg de baan op.  Joelen, schreeuwen en klappen, telkens wanneer ze langsreed. De auto deed het en iedereen was trots. De rondjes vlogen voorbij en Emma was toe aan haar laatste rondje! Toen ze de finish naderde en even later binnenreed was iedereen in euforie. We wachtten vol spanning af op de resultaten en toen bleek dat Emma een geldige score had neergezet kon de dag niet meer stuk. Knuffels en high-fives werden uitgedeeld. Wel was er een klein dingetje; het stuur was stuk gegaan tijdens de laatste seconde van het rijden. Dat kon de sfeer echter niet meer verpesten!

 

Het stuur werd na het rijden nog gemaakt, zodat we de volgende dag meteen konden rijden. Een aantal waren hier druk mee terwijl de rest van het team een lekkere powernap deed in het park. Na een uurtje of twee gingen we de paddock opruimen en waren we ons aan het gereedmaken om huiswaarts te gaan. 

 

Alle ouders waren mega trots op ons. Als blijk hiervan had Emma's vader, tevens ook een van onze sponsors, powerbanks met het logo van TeamSGH laten maken! Vervolgens heeft de vader van Dunya nog wat mooie teamfoto's geschoten. Ook de leraren waren trots en daarom trakteerde Wouter ons allemaal op een ijsje. Thanks Wouter! Na het genot van een koud ijsje in dit warme weer gingen we terug naar de camping om lekker een burger van Shell te eten en daarna naar de party op het veld te gaan. 

 

Het feest was weer te mooi om waar te zijn. Helaas moest het feesie van Shell wegens de veiligheid  ophouden om tien uur. Toen kwam Bas net aan dus was het team weer compleet! Het team van Twente had het feest doorgezet bij hun eigen tent en dat was weer mega gezellig.

 

Na het mooie avondje was het tijd om onder de wol te kruipen. De volgende en bovendien laatste dag hadden we een erg lange en vermoeiende dag voor de boeg. 

 

Tot morgen!

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0