EEN BEZOEK AAN DE HVA

Op dinsdag 28 mei hebben wij een bezoek gebracht aan de Hogeschool van Amsterdam. Met half dichte ogen en het frame reden we naar de HvA waar we een afspraak hadden met Simon Bouwmeester. Na het op maat maken van de onderdelen voor de motorophanging heeft hij ons geholpen met het lassen en het bevestigen aan het frame. Ook heeft hij ons geholpen met een en ander aanpassen van de voorwielophanging. Wij willen hem en de Hogeschool van Amsterdam hiervoor heel erg bedanken!

 

Naast het lassen hebben wij ook veel tips gekregen van het team van de HvA. Zij doen al jaren mee aan de Shell Eco-marathon en verbazen ons elk jaar weer met hun geweldige auto. Daarom vinden wij het ook erg gaaf dat "de grote jongens" ons willen helpen. Ze hebben ons uitleg gegeven over het akkermaneffect en welke banden wij het best kunnen gebruiken om de laagste rolweerstandscoëfficiënt te hebben. Nogmaals bedankt!


Reactie schrijven

Commentaren: 0