TESTRIJDEN IS IN ZICHT

Nu de Shell Eco-marathon steeds dichterbij komt, is het voor het team erg belangrijk dat de auto zo snel mogelijk rijklaar is. In het hemelvaartsweekend hebben wij daarom erg hard aan de auto gewerkt om dit te kunnen realiseren.

 

De kap is gespoten, de ramen schoon gemaakt en openingen zijn afgeplakt met isolatietape. Ook is er nagedacht over het ontwerp voor de kap van dit jaar; binnenkort meer daarover! Op technisch gebied is er ook veel vooruitgang geboekt. Nu de motorophanging gemaakt was, konden we beginnen met de achterwielophanging en het spannen van de ketting. Dit ging erg goed. De constructie functioneerde uitstekend en nu is het taak voor Elektro om de software van het motorcircuit te programmeren, zodat we de kettingspanning perfect kunnen maken. Vervolgens kan de voorwielophanging afgesteld worden d.m.v. het akkermaneffect en is de auto klaar om te testrijden!

 

Op maandag 10 juni zijn wij namelijk van plan om test te rijden op het circuit van Zandvoort! Nu de formule 1 naar Nederland komt, wordt het circuit ontzettend druk. Wij zijn daarom ook erg blij dat we deze kans hebben gekregen om op de mooiste racebaan van Nederland te mogen testrijden!


Reactie schrijven

Commentaren: 0