VERSLAG SHELL ECO-MARATHON 2019 DAG 1

Zaterdag avond zijn we met de Flixbus richting Londen vertrokken. Na een lange maar ook gezellige reis kwamen we zondag ochtend aan in Londen. Daar hebben we even ontbeten en daarna zijn we direct met de trein naar Mercedes Benz World vertrokken waar het busje met de auto (en twee docenten) inmiddels ook was aangekomen. Nadat we het busje hadden uitgeruimd, konden we een mooi plekje op het grasveld uitzoeken waar de grootste uitdaging op ons stond te wachten: tenten opzetten.

 

Na flink geploegd te hebben stonden ze dan eindelijk allemaal klaar. Terwijl de ene helft van het team bezig was met de tenten opzetten, ging de andere helft van het team werken aan en in de paddock. Helaas liggen de paddock en de camping een flink stuk uit elkaar en moet je met een bus deze afstand overbruggen.

 

In de paddock zijn wij bezig geweest om de auto gereed te maken voor de technische inspectie waar alles aan je auto wordt gecheckt. Als je hier doorheen komt, mag je pas daadwerkelijk gaan rijden. Kortom we hebben op dag 1 alles klaargemaakt zodat we de rest van de week hard aan het werk kunnen!

Reactie schrijven

Commentaren: 0