VERSLAG SHELL ECO-MARATHON 2019 DAG 2

Al van vroeg in de ochtend werd er hard gewerkt aan de auto, de auto moest klaar worden gemaakt voor de technical inspection. 

 

Naast het geploeter aan de auto, zijn ook de stickers van onze sponsoren op de kap geplakt en is de kap nu ready to go! De Shell Eco-marathon is officieel gestart toen alle teams bij elkaar stonden en er een groepsfoto is gemaakt, de openingsceremonie dus. Ook hebben wij de track bekeken om te zien hoe de weg eruit ziet en hoe de bochten precies draaien, zodat Emma, onze driver, precies alles over de baan weet en zich goed kan voorbereiden. 

 

We hebben onze traditie met de uitdeelactie ook voortgezet en hebben dit jaar lolly’s om uit te delen. Veel teams vonden het echt super lief en het was natuurlijk zelf ook heel erg leuk om te doen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0