VERSLAG SHELL ECO-MARATHON 2019 DAG 4

Onze teamleider Liselot moest al om tien voor vijf opstaan om te zorgen dat ze op tijd bij de dagelijkse briefing was, om daarna meteen weer door te gaan naar de paddock om de auto zo snel mogelijk rij-klaar te maken. Al snel kwamen meerdere teamleden Liselot vergezellen om ervoor te zorgen dat we gelijk konden gaan testrijden.

 

Voordat we mochten testrijden moesten we alleen eerst nog de laatste test van de technical inspection voltooien, de welbevreesde hellingproef. Wonder boven wonder is het ons toch gelukt deze test tot een goed einde te brengen! Bovenop dit goede nieuws was er bijna nog leuker nieuws; namelijk dat Hessel en Jip, ex-teamlid, waren aangekomen bij het circuit om het team een steuntje in de rug te geven. Na het behalen van deze test waren we van plan meteen de test-track op te gaan om zo hopelijk onze auto voor het eerst in actie te kunnen zien. Helaas ging het hier mis met de elektro en was er nog behoorlijk wat werk aan de winkel voordat we het echte circuit op konden.

 

Om het team een beetje te kunnen opvrolijken ging Team Eco met de bezoekers richting de supermarkt om het team van een heerlijke lunch te voorzien. Aurelia was toen met het geniale idee gekomen quesadillas te maken. Na drie kwartier keerde team Eco weer terug om goed voor het team te kunnen zorgen. Dit had ook gekund als niet opeens de kaas was kwijtgeraakt... Gelukkig had Roeland deze gewoon in zijn tas zitten en konden we beginnen met het maken van deze lekkernij.

Reactie schrijven

Commentaren: 0