29. maart 2021
Dit jaar zijn we druk bezig met de auto bouwen en te verbeteren! Naast dat we met het bouwen van de auto naar de eindstreep aan het gaan zijn, hebben we begin dit jaar ook meegedaan aan een andere virtuele wedstrijd van Shell. Lees hier meer!
04. juli 2019
Na het slechte nieuws van de vorige dag over de testrit moesten we vandaag de schouders er weer onderzetten. Er waren meerdere problemen met de elektro, maar gelukkig kregen we veel hulp van andere hogescholen en universiteiten. Nadat vastgesteld was dat de elektro niet meer te redden was, heeft de HvA ons een ander systeem geleend waardoor we toch aan onze eerste poging konden beginnen. Het verschil met het vorige systeem is dat Emma nu alleen nog maar vol de motor aan kan zetten of helemaal...
03. juli 2019
Onze teamleider Liselot moest al om tien voor vijf opstaan om te zorgen dat ze op tijd bij de dagelijkse briefing was, om daarna meteen weer door te gaan naar de paddock om de auto zo snel mogelijk rij-klaar te maken. Al snel kwamen meerdere teamleden Liselot vergezellen om ervoor te zorgen dat we gelijk konden gaan testrijden. Voordat we mochten testrijden moesten we alleen eerst nog de laatste test van de technical inspection voltooien, de welbevreesde hellingproef. Wonder boven wonder is het...
02. juli 2019
Het verslag van de derde dag van de Shell Eco-marathon 2019!
01. juli 2019
Verslag van de tweede dag van de Shell Eco-marathon 2019!
30. juni 2019
De Shell Eco-marathon 2019 is begonnen! Lees hier het verslag van onze reis en de kennismaking met het circuit!
01. juni 2019
Na een jaar hard aan de auto te hebben gewerkt kunnen we binnenkort eindelijk gaan testrijden en wel op het enige echte circuit van Zandvoort!
28. mei 2019
Afgelopen week hebben wij een bezoekje gebracht aan de Hogeschool van Amsterdam. Zij hebben ons geholpen met het lassen van het frame.
08. juli 2018
Verslag van de laatste dag van de Shell Eco-Marathon 2018!
07. juli 2018
Verslag van de vijfde dag van de Shell Eco-Marathon 2018!

Meer weergeven