NIEUWS

Verslag SEM 2019 dag 5


Naar Tunesië, Istanbul of toch Groenland? Met de auto van TeamSGH lukt dit al op slechts één liter benzine!

 

Lees meer...

Klaar voor de start...


De Shell Eco-marathon is begonnen! Bekijk hier een korte video met de belevenissen van TeamSGH van de eerste paar dagen op de Shell Eco-marathon 2019 in Londen!

Verslag SEM 2019 dag 4


Na het voltooien van de technical inspection is het tijd voor de eerste testrit van het jaar! Jip, ex-lid, neemt samen met Hessel een bezoekje bij de successen van TeamSGH.

 

Lees meer...


Verslag SEM 2019 dag 3


Lukt het TeamSGH om door de technische keuring te gaan? Dit en meer lees je in het derde verslag van TeamSGH in de Shell Eco-marathon 2019!

 

Lees meer...

Verslag SEM 2019 dag 2


Na een succesvolle start begint TeamSGH weer vroeg in de paddock om zo snel mogelijk door de technische keuring te gaan.

 

Lees meer...

Verslag SEM 2019 dag 1


De Shell Eco-marathon 2019 is begonnen! Lees hier het verslag van onze reis en de kennismaking met het circuit!

 

 

Lees meer...


Meld je aan voor TeamSGH!


We zijn weer op zoek naar nieuwe TeamSGH leden! Stuur voor vrijdag 7 juni een motivatiebrief naar s.zoon@sghaarlem.nl waarin jij uitlegt in welk deel je zou willen komen en waarom jij in TeamSGH past!

Testrijden is in zicht


Nu de Shell Eco-marathon steeds dichterbij komt, is het voor het team erg belangrijk dat de auto zo snel mogelijk rijklaar is. In het hemelvaartsweekend hebben wij daarom erg hard aan de auto gewerkt om dit te kunnen realiseren...

 

Lees meer...

Een bezoek aan de HvA


Op dinsdag 28 mei hebben wij een bezoek gebracht aan de Hogeschool van Amsterdam. Met half dichte ogen en het frame reden we naar de HvA waar we een afspraak hadden met Simon Bouwmeester...

 

Lees meer...