Nieuws

 

Op deze pagina houden wij jou op de hoogte van alle vorderingen. Binnenkort staat deze vol met foto's, verhalen en filmpjes. No worries, dat zal erg binnenkort zijn, want we werken er erg hard aan!

 

 

8/02/2018

De truienverkoop is net voorbij en wat was dat een succes! Er zijn ontzettend veel truien verkocht, waardoor wij nu weer lekker aan de slag kunnen. De vele positieve reacties maken ons erg blij en de hele school loopt in de truien. We willen Inpromoshop hartelijk bedanken dat ze de truien hebben geleverd aan ons! Voor het resultaat, kijk bij foto's.

 

30/01/2018

We hebben er weer een nieuwe sponsor bij, EVconsult, waar we super blij mee zijn. Ook zijn we trots om te kunnen zeggen de volgende bedrijven ons sponsoren dit jaar: De Vries & Metman, Wiegers en Partners en HollandFiberParts. Wij willen jullie bedanken voor de steun dit jaar!

Kijk voor al onze sponsors even op de sponsorpagina!

 

26/12/2017

Er is geweldig nieuws: we hebben nu ook de tweede fase gehaald! Yes! Dat betekent dat we definitief naar Londen zullen gaan in juli.

Het is nu vakantie maar wij zullen vaak te vinden zijn in het hok bij ons op school om aan de auto te werken, zodat wij tijdens de race een goede score neer kunnen zetten. We willen jullie namens TeamSGH een hele fijne vakantie wensen en alvast een gelukkig nieuw jaar!

 

03/12/2017

De data van de Shell Eco-Marathon 2018 zijn bekend: de race zal in Londen plaatsvinden van 5 juli t/m 8 juli. Er nog veel gebeuren voordat we klaar zijn om het parcours op te gaan, maar we hebben er in ieder geval al veel zin in! 

 

20/11/2017

Jullie hebben vast al een tijdje geen berichten van ons voorbij zien komen (op onze site en op de social media). Dat klopt, want we hadden het erg druk met van alles en nog wat, bijvoorbeeld met het invullen van de eerste fase. Het is verplicht een aantal fases van Shell te doorstaan, anders betekent het voor ons team geen SEM dit jaar.
Het goede nieuws is: WE HEBBEN DE EERSTE FASE GEHAALD! Hier zijn we erg blij mee! Op naar de tweede fase! 

 

11/11/2017

De schoolverkoop komt er alweer bijna aan! Daarom zijn Aurelia, Dunya en Claire afgelopen donderdag  langs geweest bij het bedrijf Inpromoshop. Zij bedrukken van alles, waaronder ook sweaters.  We zijn namelijk van plan weer die te verkopen! De stof zag er erg goed uit, lekker zacht! Nu nog wachten op de sample....

 

 04/10/17

Vandaag was voor het 'oude team' een erg speciale dag! Wij reisden namelijk helemaal naar Den Haag, Malieveld,  af om voor het eerst in de TeamSGH geschiedenis een Sciencemakers award in ontvangst te nemen. Initiatiefnemers Rijksoverheid en Techniekpact zetten met deze organisatie de successen van de talenten op het gebied van wetenschap, technologie en makeronderwijs in het zonnetje.

Alle winnaars werden gerangschikt in vier categorieën en per categorie werden alle individuen en teams het podium opgeroepen door de enige echte Dennis Weening en Buddy Vedder. Zij interviewden een aantal personen, waaronder toevallig ook ons nieuwe teamleider Isa! Bij de wat lastigere vragen vulde Max haar aan.

Het award, dat we ontvingen voordat we het p

odium betraden, was niet zo maar een award: het is namelijk een tegel gemaakt van plastic afval met daarin alle groepen gelaserd en niet te vergeten het logo van de Sciencemakers. De oprichter van het bedrijf dat de tegels produceert, Better Future Factory, hield nog een interessante speech over duurzaamheid en het hergebruiken van plastic, waar hij en zijn bedrijven in hoge mate mee bezig zijn in Afrikaanse periferie landen.

Door Shell en de andere sponsoren was de uitreiking goed verzorgd. We kwamen in ieder geval niet om van de honger en dorst, want voorafgaand en achteraf was er veel gratis eten zoals: Ben & Jerry’s (hoewel het daar wel erg koud voor was), warme hotdogs, sapjes en muffins. Ook kwamen we niet om van de kou door de uitgedeelde fleecedekens. En we vermaakten ons met de proefjes vergelijkbaar met die van Nemo en het reuzenrad.

Aangezien de zesdeklassers volgende week toetsweek hebben en de vijfdeklassers deze avond nog een informatieavond, bleven we niet meer zo lang op het terrein hangen.  

  

30/09/17

Met een goede start zijn werken we nu hard aan de nieuwsbrief voor de Vrienden van TeamSGH, die dit weekend verstuurd wordt. Verder zoeken we natuurlijk nog meer sponsors en mogen de tweede-jaars zelfs een award in ontvangst nemen, vanwege de goede prestaties van vorig jaar! Daar laten we snel meer over horen. Ondertussen hebben we ook al ons eerste teamuitje gehad, na die leuke avond belooft het een goed jaar te worden.

Er zullen snel meer foto's en filmpjes volgen, stay tuned!


Social media

Snapchat: teamsgh

Instagram: teamsgh

Facebook

Twitter

Adres:

Prinsenhof 3 

2011 TR  Haarlem