Foto's

Een aantal foto's van de Shell Eco-Marathon:

De truienverkoop is net afgelopen, maar het was een zeer groot succes. Hiernaast is het resultaat te zien van de truien, die we hebben laten bedrukt bij het bedrijf 'Inpromoshop' in Haarlem. Er zijn grote hoeveelheden aan truien verkocht en de hele school loopt er in. We zijn erg dankbaar voor iedereen die een of meer truien heeft besteld. Dankzij jullie kunnen we weer een hoop doen wat betreft de auto. Bedankt!

Laurens is druk in de weer met het design van het stuur. Hij maakt het stuurtje met zijn 3D-printer en gebruikt filamenten, die we hebben gekregen van Trideus. Het ontwerpen is een proces van vallen en opstaan. Hierom worden er vele prototypes geprint om te kijken wat in praktijk het beste werkt. Dit is een van de opties, maar het ziet er al heel goed uit. 

HollandFiberParts heeft ons ontzettend geholpen hiermee en daar zijn we blij mee! nu we dit op onze werkplaats op school hebben, kunnen we gaan glasvezelen, schuren, plamuren en dan nog veel meer schuren.

We zijn er nog niet, maar het begint al meer op een kap te lijken! 

We zijn momenteel druk bezig. Techniek met het frame en design onder andere met het maken van de kap. Hiernaast is het begin te zien van onze kap. Work in progress...

Social media

Snapchat: teamsgh

Instagram: teamsgh

Facebook

Twitter

Adres:

Prinsenhof 3 

2011 TR  Haarlem

 

Sponsors