HET TEAM

Het team van 2019/2020
Het team van 2019/2020

Dit is het team van 2020/2021 waarmee we dit jaar weer gaan proberen onze score te verbeteren. Het team bestaat uit vier delen: techniek, design, elektro en economie. Hieronder kun je zien wie in welk deel zit en welke taken daarbij horen.

Techniek en Design

Techniek heeft de taak gekregen ervoor te zorgen dat de auto rijdt. Wij verzorgen dus de hele binnenkant van de auto; van een stevig frame tot het elektrisch circuit. wij gaan dus de confrontatie aan met o.a. de wrijving, weerstand en de stevigheid van de auto. Binnen techniek zitten de drie mannen van elektro.

Design is vooral bezig met het maken van de kap. Ook met andere dingen, zoals het stuurtje en de spiegels houden wij ons bezig. Voor de kap van vorig jaar hebben we eerst twee mallen gemaakt en daarin de kap zelf. Hiervoor gebruikten we glasvezel met epoxy. Komend jaar gaan we een kap maken die aërodynamische en gladder is. Je zal ons vaak in het weekend in het hok vinden, als we weer aan het glasvezels zijn.


Economie

Dit deel van het team bestaat dit jaar uit twee leerlingen. We regelen de economische zaken, onderhouden de site en de social media, schrijven de nieuwsbrieven en zorgen voor teamuitjes. Wij houden ons voornamelijk bezig met sponsors regelen, want zonder geld kan de auto niet gebouwd worden. Bent u benieuwd naar onze verschillende sponsormogelijkheden, neem dan contact met ons op. 

Elektro

Dit zijn de mensen van elektro. Elektro is het deel van het team dat ervoor zorgt dat de auto daadwerkelijk rijdt! We zorgen ervoor dat de motor wordt aangedreven en we proberen de auto niet in de fik te zetten. Met z'n drieën gaan we dit jaar een schermpje maken waar onze driver gegevens van kan halen, zodat we zo zuinig mogelijk rijden. Wij werken veel samen met techniek om de auto zo duurzaam mogelijk te maken.